İzmir Özel Türk Koleji 60. Mezunları İzmir Tansaş Arena’da düzenlenen muhteşem bir mezuniyet balosu ile lise hayatlarına veda ederken, baloda hem sevinci hem de hüznü bir arada yaşadılar.
İzmir Özel Türk Koleji 60. Mezunları İTK Uşakizade Köşkü önünde düzenlen diploma töreninin ardından, 25 Haziran tarihinde İzmir Tansaş Arena’da düzenlenen ve geleneksellik arz eden İTK Mezuniyet Balosu’nda bir araya gelerek lise hayatlarına veda ettiler.
İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış, Nisan ayında yapılan seçim ile göreve gelen İTK Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İpek Deniz, İTK’lı okul müdürleri ve İTK’lı yöneticilerin katıldığı baloda, arkadaşları ve aileleriyle eğlenme fırsatı bulan İTK’lı mezunlar sevinci ve hüznü bir arada yaşadıkları muhteşem bir geceye imza attılar.
Gecenin açılış konuşmasını İTK Genel Müdürü ve 92 Mezunu Yiğit Tatış yaptı. Tatış konuşmasında, “Bugün burada mezuniyet balosu ile lise hayatlarına veda eden genç arkadaşlarım, artık sizlerde İTK Mezunu birer bireysiniz ve hepiniz aramıza hoş geldiniz. Bizler güçlü bir aileyiz ve bu aile her geçen büyüyor. Sizler, okul sıralarında nice anılar yaşadınız ve nice güzel başarılara imza attınız. Eminim ki, gelecek yıllarda da bizleri ve ailelerinizi gururlandıracak nice başarılara imza atacaksınız.” dedi ve geceyi koordine eden İTK Mezunları Derneğine’de teşekkürlerini iletti.
İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış’ın ardından, İTK Mezunları Derneği Başkan Yardımcısı, İTK Byüyükçiğli Anadolu Lisesi Müdürü ve 69 Mezunu İpek Deniz konuşma yaptı. Deniz konuşmasında, yeni mezunlara İTK Mezunları arasına hoş geldin derken; gelecek hayatlarında her birine başarılar diledi.
Açılış konuşmalarının ardından geleneksellik arz eden İTK Mezuniyet Balosu’nun açılış dansını yapmak üzere 2012-2013 mezunlarından oluşan bir ekip vals yapmak üzere sahneye geldi. Sergiledikleri gösteri ile büyük bir beğeni toplan mezun öğrenciler, uzun süre alkışlandı.
Mezun öğrencilerin dans performansından sonra sahne alan “Aegean Band Orkestrası” çaldığı şarkılarla gecenin temposunu yükseltirken, İTK’lı mezunlar gecenin sonunda İTK’lı yöneticiler ve İTK’lı müdürlerle beraber pasta keserek lise hayatlarına veda ettiler.